Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@22:53:38 GMT

فرانسه - آلمان؛ به گروه مرگ یورو ۲۰۲۰ خوش آمدید!

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۵۰۷۳

فرانسه - آلمان؛ به گروه مرگ یورو ۲۰۲۰ خوش آمدید!

در دور پایانی هفته اول یورو ۲۰۲۰، از گروه شش این رقابت ها که گروه مرگ نام گرفته، شاهد رقابت های هیجان انگیزی خواهیم بود

به گزارش خبرنگار ایمنا، برای اینکه هفته اول یورو ۲۰۲۰ را به پایان ببریم، به سراغ بررسی گروه مرگ می‌رویم. جایی که در گروه شش، تیم‌های ملی فرانسه، آلمان و پرتغال و البته مجارستان قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه تیم این گروه، بزرگانی هستند که موفقیت‌های بین المللی زیادی کسب کرده‌اند. اول از تیم پرتغال شروع می‌کنیم. این تیم امشب _ سه شنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۰ _ از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه در ورزشگاه "پوشکاش آره‌نا" مهمان مجارها خواهد بود، که سوت آغازش توسط "جونیت چاکر" ترکیه‌ای زده می‌شود.

سلسائوی اروپا، همیشه بازیکنان بزرگی به خود دیده، از اوزبیو گرفته تا لوئیس فیگو، اما معروف ترین آنها کریس رونالدو است که گام به گام رکورد علی دایی را تهدید می‌کند. CR7 در حال حاضر ۱۰۵ گل ملی به ثمر رسانده و برای شکستن رکورد اسطوره‌ی ۱۰۹ گله‌ی فوتبال ایران به ۵ گل دیگر نیاز دارد.

پرتغالی‌ها که بالای سرشان فرناندو سانتوش را به عنوان سرمربی می‌بینند، سال ۲۰۱۶ که یوروی قبلی در کشور فرانسه برگزار شد، به دراماتیک‌ترین شکل ممکن قهرمان شدند. قهرمانی برای یاران CR7 در حالی بدست آمد که آن‌ها با سه تساوی به مرحله حذفی رسیده بودند، در یک ۱/۴ نهایی هم مقابل لهستان با نتیجه تساوی و بردن در ضربات پنالتی، راهی مرحله بعد شدند. ضمن اینکه با برتری دو گله مقابل ولز راهی فینال شدند. مصدومیت رونالدو در فینال یورو ۲۰۱۶ و تحرکات و اشک‌هایش کنار زمین همراه با فرناندو سانتوش سرمربی پرتغال، هرگز از ذهن فوتبالی پاک نخواهد شد.

فوق ستاره‌ی مغرور، همچنین با گلزنی در ۱۰ تورنمنت مختلف برای پرتغال رکوردی تاریخی در دنیای فوتبال به نام خود ثبت کرده، این رکورد با گلزنی مقابل تیم ملی سوئیس در لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۱۹ به ثبت رسیده است.

قرمزها که رده پنجم رده بندی فیفا را در اختیار دارند، امسال هم به دنبال ماجراجویی در گروه مرگ و یورو هستند. آنها نخستین بازی تاریخ ملی خودشان را سال ۱۸ دسامبر ۱۹۲۱ مقابل اسپانیا باخته‌اند. این در حالی است که بهترین برد تاریخشان به ترتیب برابر لیختن اشتایین در سال‌های ۱۹۹۴ و ۱۹۹۹ و البته با کویت در سال ۲۰۰۳ بوده که هشت بر صفر با برد بیرون آمده‌اند. البته این هم باید اضافه شود که سنگین‌ترین شکست سلسائوی اروپا سال ۱۹۴۷ با نتیجه ده بر صفر مقابل انگلیسی‌ها رقم خورده است.

پرتغال از سال ۱۹۶۶ تا کنون هفت بار طعم حضور در جام جهانی را چشیده است که یک مقام سومی همان سال عایدشان شد و سپس از سال ۱۹۸۴ تا به حال، جام ملت‌های اروپا را هم تجربه کرده‌اند که همان طور که گفته شد سال ۲۰۱۶ بهترین نتیجه (قهرمانی) را جشن گرفتند.

مجارستان با هدایت "مارکو روسی" پا به یورو ۲۰۲۰ می‌گذارد. این دو تیم یوروی قبلی هم با هم در گروه ۵ هم گروه بودند که جدالشان سه بر سه مساوی شد.

برای مجارها که در رتبه ۳۷ فیفا جا خوش کرده‌اند، گابور کرالی (دروازه‌بان معروف) و بالاژ جوجاک ۱۰۸ بازی ملی انجام داده‌اند که به نوعی رکورددار محسوب می‌شوند. ضمن اینکه فرانس پوشکاش با ۸۴ گل، بهترین گلزن آن‌ها است.

مجارستان از پرافتخارترین تیم‌های ملی فوتبال در تاریخ به شمار می‌رود. این تیم در جام جهانی فوتبال در سال ۱۹۳۸ و سال ۱۹۵۴ به مقام نایب قهرمانی رسیده‌است. ناگفته نماند که آن‌ها، سه مدال طلا در المپیک ۱۹۵۲ هلسینکی، المپیک ۱۹۶۴ توکیو، المپیک ۱۹۶۸ مکزیکوسیتی و مدال نقره المپیک ۱۹۷۲ مونیخ و همچنین مدال برنز المپیک ۱۹۶۰ رم را هم تصاحب کرده‌اند.

نکته جالب و عجیب دیگر اینجاست که این تیم، با کسب ۳۲ پیروزی پی در پی، رکورد دار بیشترین پیروزی در عرصه ملی است. مجارستان تا به حال ۴ مرتبه جام ملت‌های اروپا را تجربه کرده است که بهترین نتیجه‌اش هم ایستادن در جایگاه سوم در سال ۱۹۶۴ و همچنین کسب مقام چهارمی یورو ۱۹۷۲ بوده است.

در دیگر دیدار و البته هیجان انگیزترین مسابقه این گروه، قهرمانان جام جهانی مقابل هم صف آرایی می‌کنند. از طرفی ژرمن هایی که به رغم حال و روز وخیم‌شان در ماه‌های اخیر، فاتح جهان در سال ۲۰۱۴ بوده‌اند و البته فرانسه که با دشان جام جهانی ۲۰۱۸ را در خاک روسیه بالای سر برده است.

این دیدار از ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه به وقت ایران با قضاوت "کارلوس دل‌سرو" داور اسپانیایی، در استادیوم اختصاصی بایرن مونیخ، آلیانس آره‌نا، انجام می‌گیرد.

آلمانی‌ها از زمانی که قهرمانی جام جهانی ۲۰۱۴ را در برزیل از چنگال تیم ملی فوتبال آرژانتین و لیونل مسی درآوردند، دیگر هرگز روز خوش به خود ندیدند. آنها در یورو ۲۰۱۶ مقابل فرانسه‌ی میزبان در نیمه نهایی با دو گل باختند و حذف شدند. سپس در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، نتایج اسف‌باری گرفتند و با شکست تلخ مقابل کره جنوبی، در جایگاه چهارم گروه خود ایستاده و حذف شدند تا یوواخیم لوو آماج حملات منتقدان و مردم کشورش قرار گیرد.

با این حال فدراسیون فوتبال این کشور پشت لوو ایستاد اما نتایج عجیب و غریب چند وقت اخیر در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، مسئولان مانشافت را به فکر فرو برد تا آنها بالاخره پس از یورو ۲۰۲۰، با هانسی فلیک برای هدایت ژرمن‌ها به توافق برسند و این اتفاق هم افتاد.

فلیک که دستیار لوو در جام جهانی ۲۰۱۴ بود در بایرن خیره کننده کار کرد و حالا باید دید تیم ویران آلمان را از نو می‌سازد یا خیر. این تیم سابقه سه قهرمانی در یورو ۱۹۷۲، ۱۹۸۰، و البته سال ۱۹۹۶ انگیس را در کارنامه دارد. درست است که ژرمن‌ها از اوج خود فاصله دارند اما لوو می‌خواهد با توجه به اینکه فینال در ومبلی لندن برگزار می‌شود، بعد از ۲۵ سال که از آخرین قهرمانی تیمش در یورو می‌گذرد، آلمان را در خاک انگلیس فاتح این جام کند تا با خاطره‌ای خوش نیمکت مربیگری مانشافت را به شاگرد خود واگذار کند و کنار برود.

آلمان تنها کشوری است که هم در رده‌ی مردان و هم در رده‌ی زنان در جام جهانی فوتبال به مقام قهرمانی رسیده‌است. همچنین تنها کشور اروپایی در دنیا به همراه برزیل است که به تمام جام‌های جهانی که اجازه‌ی حضور در آن‌ها را داشته، راه یافته‌است.

در آن سمت، خروس‌ها و تیم دیدیه دشان که تیم دوم جدول فیفا هستند، را به جرأت می‌توان بهترین تیم حال حاضر دنیا نامید. آنها یورو ۲۰۱۶ را میزبانی کردند، اما در فینال با بدشانسی محض و مصدوم شدن "دیمیتری پایت" که ستاره بی بدیلشان بود، جام را به پرتغال واگذار کرند تا آه از نهاد مردم این کشور بلند شود. خروس‌ها اما دو سال بعد در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، کاری کردند کارستان.

آنها در بین کلی مدعی، به فینال رسیدند و در ورزشگاه لوژنیکی موسکو مقابل چشمان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور خود، با دیدیه دشان فاتح جهان شدند. نکته جالب این است که پس از مدت‌ها کریم بنزما که مشکلات عجیبی با متئو والبوئنا هافبک اسبق خروس‌ها در اردو داشت، و از تیم ملی خط خورده بود، حالا دوباره به تیم دعوت شده و این بهترین خبر برای دشان، فرانسوی‌ها و خود بنزما است. این تیم دو بار در سال‌های ۱۹۸۴ و ۲۰۰۰ فاتح یورو شده و این دوره هم می‌توان آنها را مدعی اصلی دانست.

این تیم امسال هم با در اختیار داشتن ستارگان گران قیمت و مهمی مثل امباپه، بنزما، گریزمان و دمبله در خط حمله، و بهره مندی از پوگبا و کانته در وسط زمین، به دنبال تدام روزهای خوش جام جهانی ۲۰۱۸ است.

کد خبر 500600

منبع: ایمنا

کلیدواژه: یورو ۲۰۲۰ آلمان تیم ملی فوتبال آلمان پرتغال تیم ملی پرتغال فرانسه تیم ملی فوتبال فرانسه جام جهانی جام جهانی فوتبال رونالدو پرتغال کریستیانو رونالدو رونالدو علی دایی ایران رکوردشکنی فوتبال اروپا بازیکن فوتبال بازیکن خارجی کرونا سرمربی فوتبال فوتبال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جام جهانی ۲۰۱۸ جام جهانی یورو ۲۰۲۰ گروه مرگ ی فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان

به گزارش صدای ایران از آناتولی،بر اساس داده‌های اتحادیه صادرکنندگان صنعت خودرو اولوداغ، گروه خودرو‌های سواری ۲۸.۲ درصد از صادرات ۹ میلیارد و ۱۳۲ میلیون و ۴۳۱ هزار دلاری صنعت خودرو را در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ از ترکیه تشکیل می‌دهد.

صادرات خودروی سواری که در ۳ ماهه نخست سال گذشته ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون و ۴۵۷ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۱.۷ درصد کاهش به ۲ میلیارد و ۵۷۸ میلیون و ۹۶۱ هزار دلار رسید.

خودروی سواری از ترکیه در سه ماهه نخست سال جاری به ۷۳ کشور، منطقه خودمختار و آزاد صادر شد.

صادرات به ایتالیا که در ژانویه تا مارس ۲۰۲۳ میلادی ۲۲۵ میلیون و ۳۰۴ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۵۸.۵ درصد افزایش به ۳۵۷ میلیون و ۲۸۶ هزار دلار رسید.

انگلستان با ۳۲۸ میلیون و ۳۳۱ هزار دلار صادرات خودروی سواری در سه ماهه اول سال و ۹.۶۴ درصد رشد در رتبه سوم قرار داد.

صادرات یک میلیارد و ۹۶ میلیون و ۳۲ هزار دلاری به کشور‌های فرانسه، ایتالیا و انگلستان در ۳ ماه معادل ۴۲.۵ درصد از کل صادرات خودروی سواری از ترکیه بوده است.

آلمان با ۲۴۴ میلیون و ۶۱۱ هزار دلار در رتبه چهارم صادرات خودروی سواری قرار دارد که ۱۲.۷۱ درصد افزایش داشته است.

صادرات به الجزایر که در بازه زمانی ژانویه تا مارس ۲۰۲۳، ۸ میلیون و ۱۲ هزار دلار بود، در ماه‌های مشابه سال جاری با ۴۴۱ درصد افزایش به ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار دلار رسید.

صادرات به استرالیا با ۶۳۸ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۷۷۴ هزار دلار و به مصر با ۸۱۶ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۸۶ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۱۳۰ هزار دلار رسید.

دیگر خبرها

  • رییس‌جمهور فرانسه به آلمان می‌رود
  • پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!
  • سیدبندی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴؛ ایران سرگروه شد
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • استقبال موسیالا از پیوستن امباپه به بایرن مونیخ
  • موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم ام‌باپه به بایرن بیاید
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده